Starity

Új szereplő érkezik a Mátyás Király térre

2011. október 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színész, Szabó Győző szerepet kapott a híres magyar tévésorozatban. Egyenesen a börtönből érkezik Győző karaktere.

hirdetés
Új szereplő érkezik a Mátyás Király térre

Szabó Győző újabb nagy lehetőséget kapott, hogy megmutathassa színészi tehetségét. Jövő év elejétől a Barátok Közt című magyar sorozatban láthatják a nézők. A műsorban Vadkerti Zsombort alakítja majd, aki egy mindenre elszánt bűnöző, s alaposan felbolygatja majd a Mátyás Király tér lakóinak életét.

Immáron kiderült, hogy az első forgatás is lezajlott, ami inkább bemelegítő nap volt. Győző megismerkedhetett a kollégákkal, köztük például Varga Izával, akinek férjével nagyon jó viszonyt ápol.

„Vadkerti Zsombor egy sittes figura, de ezt első ránézésre senki nem mondaná meg róla. Jól öltözött, elegáns kocsival jár, pedig éppen most szabadult a börtönből, ráadásul gyilkosság miatt. A Mátyás király téren pedig van egy rendezetlen ügye, amit most be kell hajtania. Annyit talán elárulhatok, hogy pénzért érkezett ide, de hogy pontosan kinél hajtja be a tartozást, az egyelőre maradjon titokban” – árulta el Szabó Győző a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek