Starity

Rihanna kórházba került

2011. november 01. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Infúziót kapott és koncertjét is kénytelen volt lemondani a hirtelen megbetegedő énekesnő.

hirdetés
Rihanna kórházba került

Rihanna éppen a Loud Tour nevű koncertturnéval járja a világot. Tegnap azonban a svéd rajongóknak csalódniuk kellett, ugyanis az énekesnő kénytelen volt lemondani a Malmőben esedékes koncertet súlyos influenzája miatt.

A barbadosi szépséget rögtön kórházba szállították, ahol meg is kezdték a kezelését. Rihanna erről egy képet is közzétett a Twitterén, amihez csak annyit fűzött: „Sajnálom, Malmő!”


Rihanna a kórházban (Fotó:Twitter)

Rihanna hivatalos oldalán egy közlemény is megjelent, amelyben bocsánatot kér mindenkitől, aki eljött volna a show-ra, valamint kifejezte, hogy mennyire csalódott, hogy betegen kell feküdnie, ahelyett, hogy fellépne.

A koncertet szervező Live Nation a Daily Mail szerint úgy kommunikálta az esetet, hogy „az énekesnő nincs abban az állapotban, hogy lefolytassa a koncertet.” Ezt a közleményt sajnos elég későn tették közzé, ezért sok rajongó felháborodott, de természetesen a jegyek árát visszakapják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek