Starity

VV5: a kubai macsó újra a villában

2011. november 03. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nézők kérésének eleget tesz az RTL Klub, és a fiatal szoknyapecér ismét beköltözhet a villába, hogy Veronikával egymásra találjanak.

hirdetés
VV5: a kubai macsó újra a villában

A tegnapi kihíváson még alig tették túl magukat a villalakók, de hamarosan még inkább leeshet az álluk, ugyanis a kubai macsó nemsokára ismét a villa falai között tölt majd el néhány napot, ahogyan azt szinte kikövetelte az a nyolcvanezer rajongó, aki a Facebookon verődött össze. A fiú ugyan nem a fődíjért száll újra versenybe, csupán szíve hölgyét szeretné visszahódítani, mint a nyugiszoba vendéglakója.

A látogatása biztosan nagy port fog kavarni, hiszen a kiesésekor hátrahagyott levele miatt kezdődött az utálkozás a karrierista Eszter és a csókos szájú Veronika között. Cristofel elmondása szerint, hihetetlenül boldog, hiszen végre alkalma nyílik arra, hogy beteljesítse a neki elrendelt sorsot és tisztázza a helyzetét szerelme előtt.

„Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk” – mondta el a Blikknek a szoknyapecér.

Azt, hogy Veronika hogyan fogja fogadni a csalfa ifjút még nem tudni, hiszen az utóbbi időben elég közel került a valóságshow-veterán Péterhez, aki mellszélességgel védelmezi az ő törékeny kislányát. Lehet, hogy a lány érzelmei nem is voltak olyan komolyan a kubai macsó iránt és máris túllépett rajta? Hamarosan minden kiderül, amint a Csabával szemben csúfos vereséget szenvedett fiú belép a villa ajtaján. A valóságshow főszerkesztője szerint az sem kizárt, hogy egy élő leánykérésnek lehetünk szemtanúi a közeli jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek