Starity

Lucy Griffiths a True Bloodban

2011. november 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az HBO megtalálta Nora karakterének megformálóját, aki nem más, mint az angol Lucy Griffiths.

hirdetés
Lucy Griffiths a True Bloodban

Régóta tudni lehetett, hogy a True Blood ötödik évadjában csatlakozik a jelenlegi szereplőgárdához jó néhány új arc is, ám eddig még nem lepleződött le egyik új karakter megformálója sem.

Eddig. Ugyanis nemrég hozták nyilvánosságra, hogy Eric Northman, azaz Alexander Skarsgård vámpír testvérét, Norát ki is fogja megformálni. A casting nyertese az angol Lucy Griffiths lett, aki sokaknak a Robin Hood-sorozatból lehetett ismerős.

A hölgyemény természetesen nem vikingkori vér szerinti testvére lesz Mr. Northmannek – hiszen mint ahogyan a flashbackekből is kiderülhetett, Russell Edgington lemészárolta a családot. Nora karaktere annyiban testvére a főszereplőnek, hogy őt is Godrick teremtette.

Ó igen, Russell Edgington. Mississippi királya is visszatér majd a 2012 júniusában premier elé néző évadban – ezt már megerősítették –, hiszen aki emlékszik még, az tudhatja, hogy a harmadik évad végén nem küldték igaz halálba, csupán ezüstbeverve élve bebetonozták.

Emellett szárnyra kaptak olyan pletykák is, miszerint Allan Hyde, vagyis Godrick is visszatér – ám erről hivatalos információ még nincs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek