Starity

Pixie Lott fiatal, dilis és boldog

2011. november 03. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pixie Lott két év alatt nem csak felnőtt, de az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb énekesnőjévé is vált. A 20 éves szőkeség november közepén adja ki második albumát, a Young Foolish Happyt.

hirdetés
Pixie Lott fiatal, dilis és boldog

Pixie Lott november 14-én Young Foolish Happy címmel piacra dobja második lemezét. A korong két verzióban lesz kapható: a standard változaton tizennégy dal, a kibővítetten pedig tizenkilenc dal és egy remix található majd meg. Két szerzeményt, az All About Tonightot és a What Do You Take Me For?-t már ismerhetjük.

A 20 éves énekesnőnek legutóbb 2009-ben jelent meg albuma, méghozzá az első, amely eddig közel kétmillió példányban talált gazdára. Az elismerések sem kerülték el őt, ugyanis két MTV EMA-díjat is bezsebelt.

A szőkeség – aki hosszú idő után nyáron vált meg fürtjeitől – elmondása szerint ahogy változott az elmúlt évek során, új albuma is abba az irányba haladt: „Nem vagyok ugyanaz az ember, aki az első albumomnál voltam, és a zeném visszatükrözi mindezt. Ez sokkal mélyebb, érzelemmel telibb – kissé olyan, mint amiken felnőttem. Mariah Carey és Whitney Houston az én hőseim. Ez a fajta zene az, amit szeretek énekelni. Sokkal hosszabbra nyúlik a hangom, nem úgy, mintha popdalokat énekelnék. Néha eltűnik a hang a popban. Hetven dalt írtam, és nagyon nehéz volt kiválasztani azokat, amelyek végül rákerültek a lemezre. Szerettem volna megmutatni, mit is tudok valójában. Felnőttem, tapasztaltam, érett lettem, és szerintem a hangom is változik velem együtt.”

Pixie-nek egyébként nem titkolt szándéka az, hogy rövid időn belül az Egyesült Államokban is hírnevet szerezzen magának. Ez a lemez pedig jó ugródeszkának ígérkezik, ugyanis több dalt amerikai producerek készítettek el, valamint két szerzeményben Stevie Wonder és John Legend is „feltűnik”, akik az énekesnő személyes kedvencei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek