Starity

Teljes évadot kapnak a mesehősök

2011. november 04. 10:10   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki látta a Once Upon A Time sorozat első két epizódjának nézettségi adatait, meg sem lepődik az ABC azon döntésén, hogy egy teljes évadot berendeltek.

hirdetés
Teljes évadot kapnak a mesehősök

Az ABC újonca már az első epizódjával megdöbbentett mindenkit, hiszen 12 milliós nézettséget produkált, ezzel meg is döntve az eddigi összes premier nézettséget, és elnyerve Az év újonca címet.

Azonban sokan aggódtak, köztük a készítők is, hogy a második hétre ez a szám vissza fog esni – ami nem lenne meglepő, hiszen gyakran előfordul, főleg az efféle sorozatoknál, hogy a kezdeti lelkesedés elveszik. A második epizód nézettsége viszont szinte semmit nem változott az elsőhöz képest, hiszen ezt a részt is közel 12 millióan nézték az Egyesült Államokban.

Nem is nagyon lehetett másra számítani, minthogy a sorozatot be fogják rendelni egész évadra – ahogyan arra korábban is számítottak –, azonban arra már kevesen gondoltak, hogy ez már ezen a héten meg fog történni.

A Once Upon A Time mellett az ABC teljes évadot kért a Happy Endingsből, valamint Tim Allen új vígjátékából, a Last Man Standingből is, amit valószínűleg az mentett meg, hogy a csatorna áttette kedd estére. Hiányzik viszont a listáról a Pan Am, ami bár jól teljesít, a csatorna többet vár tőle, így egyelőre csak öt újabb epizódot kértek belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek