Starity

Shelley Hennig ellenzi az alkoholt

2011. november 04. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozatból megismert Shelley Hennig aktívan kampányol az ittas vezetés ellen, mert bátyját e miatt vesztette el.

hirdetés
Shelley Hennig ellenzi az alkoholt

A The Secret Circle című televíziós sorozatban Diana Meadet megformáló Shelley Hennig élete sem volt mindig fenékig tejfel. A hölgy ugyan 2004-ben megnyert egy szépségversenyt, majd színésznőként is lehetőséget kapott a Days of Our Lives című sorozatban, sőt költőként is remekelt már, hiszen két írása látott már napvilágot a The Young Authors’ Book of Poetryben, így azt gondolhatnánk, hogy a kis boszorkány élete tökéletes.

A volt Miss Teen USA-t azonban magánéletében szörnyű tragédia érte. 2001-ben elvesztette bátyját egy autóbalesetben.

„Mindössze 18 éves volt. Ő leérettségizett, én akkor kezdtem az első évemet a középiskolában. Ekkor történt a tragédia. Fiatal voltam. Jártam tovább az iskolába, és éltem az életem, mert a bátyám is ezt akarta volna. Soha nem mutattam ki igazán, mekkora fájdalmat okozott nekem a halála. Később döntöttem el, hogy aktívan fogok harcolni az ittas vezetés ellen, hogy minél kevesebb embernek kelljen elveszítenie emiatt a szeretteit” – mondta el Shelley egy interjú során.

A titkos kör boszorkánya reméli, hogy a hírnevével még számos jótékony akciót tud támogatni, és bízik abban, hogy ha összefognak az emberek, akkor a világból egy jobb hely lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek