Starity

Demi Lovato turnézni indul

2011. november 05. 13:01   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi a visszatérése után folyamatosan dolgozik. Megjelent kislemeze, a Skyscraper, majd szeptemberben kijött harmadik stúdióalbuma, az Unbroken, ami szintén osztatlan sikert aratott. Az énekesnő ezután sem pihen, nemrég bejelentette, hogy már készül a pár hónapig tartó turnéjára.

hirdetés
Demi Lovato turnézni indul

Fergeteges estéket ígér a kezelőközpontból visszatért Demi Lovato. Legújabb lemeze, az Unbroken után úgy döntött, körútra kel, ám a pletykák ellenére ez még nem világkörüli turné, amire mindenki számított. A koncertsorozat is az Unbroken nevet kapta, ami azt képviseli, az ex-Disney-sztár még mindig töretlen és erős.

Az énekesnőnek már tizenegy fix állomása van, ám nincs kizárva, hogy karácsony után a városok és dátumok száma növekedik, és akár más országokba is ellátogat. Ismét magával viszi táncosait, sőt, ő maga is részt vesz a táncokban, ugyanis ez az egyik szenvedélye.

Twitteren már értesítette rajongóit, hogy rengeteget dolgozik és próbál, hogy a koncertek a lehető legizgalmasabbak legyenek. „Mára végeztünk a turné próbálásával! Alig várom, hogy végre ti is lássátok a show-t!” – csiripelte Demi szerdán.

Egyik bejegyzésében azt is leírta, hogy túl sok energiaitalt ivott, és túl sokat táncolt üres gyomorral, mire a rajongók rögtön aggódni kezdtek, de Demi megnyugtatta őket, hogy nagyon jól van, és senki miatt sem fogja túlterhelni magát.

A turné első állomása november 16-án lesz Detroitban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek