Starity

Hamarosan itt a The Greatest Thing

2011. november 06. 18:06   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher legutolsó stúdióalbuma 2001-ben jelent meg Living Proof címmel, azóta végigénekelt két rekorder turnét, és tavaly megjelent a Christina Aguilerával közös, nagy sikerű Burlesque című filmhez készült albuma is.

hirdetés
Hamarosan itt a The Greatest Thing

A fent említett eredmény csak pár eleme a közel 50 éve töretlen zenei és színészi karriernek, azonban Cher újabb nagy durranásra készül. Ugyanis már javában készül 26. stúdóalbuma, melynek egyelőre még nincsen címe, de azt már bizonyosan lehet tudni, hogy az első kislemez róla a The Greatest Thing című dal lesz, mely egy duett Lady Gagával.

Egyébként a két világsztár már a 2010-es VMA-gála óta jóban van, ahol Cher prezentálta az Év Videója-díjat Gagának, majd a színfalak mögött barátságot kötöttek.

Cher még a nyár végén jelentette be hivatalos Twitter-fiókján, hogy elkészült az első dal az albumhoz, azonban szeptember végén újrakeverték a zenei aláfestést, Gaga hangjának felvételei is elhúzódtak, illetve Cher is felvett pár új sort a dalhoz, hogy tökéletes legyen. Eközben a rajongók már türelmetlen kérdésekkel bombázzák a sztárt a Twitteren, s mint kiderült, nem kell már sokat várnunk a dalra, hiszen most már végleg elkészült, és csak a promóciós munkálatok befejezése van hátra. Így talán még november vége felé is megtörténhet a már nagyon várt dal világpremierje.

E mellett már azt is tudjuk, hogy Cher jelenleg Londonban van, ahol újabb négy számot vettek fel a napokban a készülő lemezhez, amelyet az énekesnő decemberre ígért rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

gaga 2011 új album Cher
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek