Starity

Paul Kalkbrenner hálás a magyaroknak

2011. november 07. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő dolgok derültek ki Paul Kalkbrennerről, aki nemsokára hazánkba látogat In Concert elnevezésű turnéja keretén belül.

hirdetés
Paul Kalkbrenner hálás a magyaroknak

Paul Kalkbrenner, a november 10-én a SYMA csarnokban fellépő legendás DJ imádja a magyarokat. Ez annak is köszönhető, hogy több évig volt magyar barátnője, akitől sok mindent megtudott a magyarokról, a magyar történelemről.

„Mivel Berlin kelet-német oldalán nőttem fel, nagyon hálás vagyok a magyaroknak, hogy lebontották a vasfüggönyt – mondta. – Tudom, hogy Magyarország a Habsburg Birodalom része volt, 1945-ben szabadultak fel, aztán 56-ban kirobbantották a forradalmat, majd 1989-ben jött a vasfüggöny, és megszabadultak az oroszoktól. Aztán eszembe jut még a gulyásleves is, és a szegedi halászlé! Mindent összevetve egyfajta lelki közelséget érzek a magyarokhoz, hiszen nagyon bátor népnek tartom őket. Az is érdekes, hogy a Facebook-oldalamon a németek után a legtöbb rajongó magyar és osztrák. Nagyon szeretem a magyar közönséget. Nem véletlen, hogy a DVD-men a Balaton Sound-fellépésem is rajta van, mert ez volt az egyik legklasszabb buli a turné során.”

A Berlin Calling című filmmel is híressé lett Dj a fesztiválokkal ellentétben ezúttal a Paul Kalkbrenner In Concert elnevezésű turnéja keretében sokkal többet játszik, nagyszabású fény és hangtechnikával fűszerezve, így az új albuma majdnem összes számát is előadja élőben, de nem hagyja ki a közönsége kedvenceit sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek