Starity

VV5: Kingát bántalmazták a beköltözése előtt

2011. november 07. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cselszövő Kingát számtalan alkalommal megverte volt barátja, talán ezért is lesz vérszomjas fenevad, mikor valaki ellentmond neki.

hirdetés
VV5: Kingát bántalmazták a beköltözése előtt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Dya kiesése után a magára maradt Kinga teljesen összeomlott, és őrjöngeni kezdett. Nem ez az első alkalom, hogy a lány kiakad azon, hogy valami nem úgy történik, ahogy ő megálmodta. A szőke cselszövő nem tűri az ellentmondást, de ennek meg is van az oka.

A sokszor hisztisnek tűnő lakó szörnyű terhet cipel a vállán, hiszen volt barátja számtalan alkalommal verte meg egy-egy veszekedés során. A jelenleg Gergőre nyomuló szőkeség szülei ugyan tudtak a dologról, de jobbnak látták, ha nem folynak bele lányuk szerelmi életébe. Valószínűleg Kinga ezért is változik vérszomjas fenevaddá, ha valaki ellentmond neki, vagy támadás éri.

A lány szülei szerint Attila nem lenne jó parti a szemük fényének, mert agresszívnak tartják az összeférhetetlen fiút, de vajon, hogy vélekednek a börtönviselt Gergőről, aki állítólag még nem mutatta ki a foga fehérjét, és félő, hogy a bezártság során kitör belőle a keményebb oldala is.

Már csak az a kérdés, hogy csirkeboxot vagy kakasviadalt látunk hamarabb, hiszen a szerkesztők biztosan tesznek róla, hogy ne maradjon titokban Seherezádé előtt sem, hogy Kinga jól elszórakozott a meztelen Gergővel a fürdőszobában. Bizonyosan Attila sem fog örülni a képsoroknak, így hamarosan újabb bomba robbanhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek