Starity

Nekiesett Nagy Ferónak Kováts Vera édesapja

2011. november 07. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kováts Vera édesapja, Zsolt teljesen kiborult, hogy lánya éjszakába nyúló stábbulikon vesz részt. Haragját pedig Ferón vezette le.

hirdetés
Nekiesett Nagy Ferónak Kováts Vera édesapja

Kováts Vera édesapja szombat este teljesen kiborult, hogy 16 éves lánya hajnalig tartó stábbulikon vesz részt, hiszen ő ehhez még túl fiatal. Zsolt szerint az X-Faktor versenyzőjének csak és kizárólag az éneklésre kellene koncentrálnia. Bár hazavinni nem tudja magával Verát, mivel köti őt a szerződés, ezért mentorával, Nagy Feróval kezdett el vitatkozni.

„Zsolt valóban ki volt borulva, mivel fogalma sincs, hogy mi történik a 16 éves kislányával. Nem tudja, milyen társaságban van, nem lát bele az életébe, így nem is mondhatja neki azt, hogy »na, most otthon maradsz«. Nagyon félti ettől az új világtól, aggódik érte, ami érthető is, hisz melyik lányos apuka nem rágná a tíz körmét, hogy mit csinál a 16 éves kislánya? Próbáltuk megnyugtatni, hogy Verácskára szinte mindenki úgy vigyáz, mintha a saját lánya lenne, Enikőtől kezdve a kétgyermekes Alexáig, sőt még Kocsis Tibi is apáskodik felette” – nyilatkozta a Blikknek Feró, aki próbálja megnyugtatni Zsoltot, hiszen Vera produkciójának sem tesz jót a fagyos hangulat. Múlt heti teljesítményén pedig mindez meglátszott, amit a mentorok is gyengének tartottak.

„Látom Verán, hogy mennyire fáj a szíve azért, hogy ő is velünk bulizzon hajnal háromig, hiszen melyik kamasz ne vágyna erre. Próbálom én is minél szigorúbban fogni, sokszor hazaparancsolom időben, hogy ma nincs buli, de egy kis szusszanásnyi kikapcsolódást azért engedek neki. Én azt mondom Zsoltnak, hogy hagyja egy kicsit repülni, ha már engedte, hogy belecsöppenjen ebbe a világba. Persze ez halál veszélyes lehet egy 16 éves lánynak, de mi pont azért vagyunk itt, hogy féken tartsuk” – tette hozzá a mentor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek