Starity

Lindsay Playboy-képei decemberben érkeznek

2011. november 08. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnőről már régóta tudni lehet, hogy megvált a ruháitól a Playboy-fotózás miatt, azonban még csak most derült ki, hogy Lindsay Lohan képei a magazin melyik számában lesznek láthatóak.

hirdetés
Lindsay Playboy-képei decemberben érkeznek

Az egykor szebb napokat is megélt Lindsay Lohan képviselői megerősítették a People magazinnak, hogy a harminc nap helyett csak négy órát börtönben töltő színésznő a Playboy jövő évi január-februári számában fog szerepelni, amelyet december végétől lehet majd megvásárolni.

„A képek fantasztikusan sikerültek és nagyon ízlésesek lettek. A magazin számára készült egy interjú is, hogy az olvasók megismerhessék Lindsay másik oldalát is” – mondta a botrányhősnő szóvivője.

Az elkészült képekről már a Playboy alapítója, Hugh Hefner is nyilatkozott, akinek elmondása alapján a képeket Marilyn Monroe legendás piros anyagon fekvő, szintén Playboy számára készült fotói ihlették.

Nem ez az első alkalom, hogy Lohan az elhunyt szexszimbólum korábbi képei alapján állt modellt, hiszen 2008-ban a New York magazinnak szintén egy Marilyn-ihletésű fotósorozatához pózolt.


Marilyn Monroe a Playboy első számában (1953) megjelent fotói – ezekhez hasonló készült Lindsay Lohanről is

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek