Starity

Justin Bieber animációs figurává változott

2011. november 10. 10:10   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki tudja, hogy a Bieber fiú már nagyon várja a karácsonyt, ugyanis már november elsején kiadott egy karácsonyi albumot, és egy karácsonyi videoklipet is.

hirdetés
Justin Bieber animációs figurává változott

Justin Bieber még mindig nem állt le a karácsonyi klipekkel, ugyanis a napokban debütált a Santa Claus Is Coming To Town című közismert dal feldolgozásához készült videoklip, ráadásul nem máshogy, mint animáció formában.

De ez még nem minden, hiszen idén még két videóklippel fog jelentkezni a kanadai tinisztár. Az egyik a Boyz II Mennel közös dalhoz, a Fa La Lahoz, a másik pedig Mariah Carey klasszikus All I Want For Christmas című karácsonyi dalához készül. Justin elmondása szerint a Mariah-val közös dalt csak komprumisszumok árán tudták felvenni, ugyanis Mariah ragaszkodott ahhoz, hogy Bieber semmilyen hangzást ne változtasson a klasszikus dalon. A jólfésült popsztár beleegyezett a dologba, így sikerült felvenni a dalt, habár Justinnak gondjai akadtak a magas hangokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek