Starity

Jessica Simpson bolondul a sóért

2011. november 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres szőkeség, Jessica Simpson imádja a sót, és a terhessége miatt minden ételt fűszerez – annak ellenére, hogy akár még a babának is árthat.

hirdetés
Jessica Simpson bolondul a sóért

Jessica Simpson bevallotta, hogy terhessége miatt mostanában csakis fűszeres ételeket eszik. Azt is elmondta, hogy mostantól a pizza számára túl keserű, és helyette inkább sárgadinnyét eszik, amire rettentően sok sót tesz.

„Már nem szeretem a pizzakülönlegességeket, mert olyan keserű ízük van. Helyette inkább sós dinnyét eszek. Tudom, hogy nem egészséges, de mostanában csak olyat eszek, ami sós vagy túl édes. Számomra ez a kombináció nagyon kiváló, és reggelenként egy egész dinnyét meg tudok enni” – mondta Jessica, aki első gyermekével várandós.

A színész-énekesnő elmondta, hogy egyelőre elhalasztották az esküvőt párjával, Eric Johnsonnal, mivel jelen pillanatban leginkább terhességére szeretne koncentrálni, és csakis azután megy férjhez, miután meglett a baba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek