Starity

Robert Pattinson randira ment rajongójával

2011. november 10. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek sztárja annyira unatkozott Spanyolországban, hogy egyik nap vacsorázni hívta a hotel előtt várakozó rajongóját.

hirdetés
Robert Pattinson randira ment rajongójával

Robert Pattinson Spanyolországban forgatta a Salvador Dali életéről szóló Little Ashes című filmet. A színész általában kissé távolságtartóan viselkedik rajongóival és túlzottan kimozdulni sem szeret, de egyik nap még saját maga számára is meglepő lépésre szánta el magát.

A Twilight-filmek népszerű vámpírja észrevette, hogy van egy fanatikus rajongója, aki három héten keresztül minden nap várta őt a szállodája előtt. A fiatal hölgy szerencséjére, a sztár az egyik nap annyira unatkozott, hogy elhívta egy közös vacsorára őt, mert senki más nem akarta vele tölteni a szabadidejét.

„A szülei éttermébe mentünk. Elmeséltem neki mindent az életemről, és ő figyelmesen hallgatott két órán keresztül. Kifizettem a számlát, és ezt követően már nem láttam őt a szálloda előtt” – mesélte el Pattinson.

A Twilight legújabb része egyébként 2011. november 17-én kerül bemutatásra a hazai mozikban, így a rajongóknak sem kell már sokat várniuk, hogy együtt töltsenek egy estét Roberttel, még ha csak a vászon előtt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek