Starity

Veszélyben Lil C szombati fellépése

2011. november 11. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzőire rájár a rúd. Hetente történik baleset a versenyzőkkel. Most Lil C járt szerencsétlenül.

hirdetés
Veszélyben Lil C szombati fellépése

Az idei X-Faktor sztárjainak keményen meg kell küzdeniük a versenyben maradásért. Épp elég sztressznek vannak kitéve, de még a sors is ellenük van. Először Bagosi Alexa bokája adta fel a szolgálatot, majd Tarány Tamás hangja kezdett el rakoncátlankodni. Most pedig Lil C-n volt a sor, hiszen őt is a baleseti sebészetre kellett szállítani a minap.

A fiú a műsor próbáján rosszul kalkulálta ki a földre érkezést egy akrobatikus elem teljesítése közben, és ennek következtében kificamította jobb vállát. Lil C nem esett kétségbe a baleset következtében, és folytatni akarta a próbát, de koreográfusa ráparancsolt, hogy azonnal menjenek orvoshoz.

A kórházban figyelmeztették az énekest, hogy amennyiben nem pihenteti kellőképpen a vállát, komoly következményekkel kell számolnia, és akár műtét is lehet belőle. Az énekes táncmozdulatait valószínűleg módosítják a holnapi showra, és reméljük, hogy ilyen állapotban is tud olyat produkálni, hogy belopja magát a nézők szívébe és folytathassa a versenyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek