Starity

Kedden jelenik meg Wolf Kati lemeze

2011. november 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő énekesnőnek végre valóra vált az álma, hiszen jövő héten saját koronggal jelentkezik.

hirdetés
Kedden jelenik meg Wolf Kati lemeze

Wolf Kati egy régi álma válik valóra első, igazi stúdióalbumának kiadásával. Az X-Faktor dívájának ez az év nagyon mozgalmas volt. Az egész ország egy emberként szurkolt a két gyermekes anyukának, amikor kijutott az Eurovíziós Dalversenyre Szerelem miért múlsz? című slágerével, amit egész Európa a szívébe zárt.

Az érkező album címadó dala, a Vár a holnap, csak néhány hete debütált, és ez a szám is azonnal a rádiók kedvence lett. A jövő héten érkező albumra 16 szerzemény került fel, köztük a Szerelem miért múlsz? angol verziója, a What about my Dreams? is. A legújabb slágereken kívül a lemezen helyet kapott a From Sarah With Love jól ismert feldolgozása.

Kati nem bízta a véletlenre a dalok megírását és a dalszerzést. Olyan emberekkel dolgozott együtt a korong elkészítésében, mint Geszti Péter, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Rakonczai Viktor és Rácz Gergő. Ráadásul az albumon van három olyan dal is, amit maga Kati édesapja, Wolf Péter írt.

„Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni” – valllotta be Wolf Kati.

Az album november 14-én jelenik meg, és leghamarabb kedden kerül a boltok polcaira, ma este pedig az X-faktor színpadán láthatjuk újra az énekesnőt, mint meghívott sztárvendéget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek