Starity

Shakira lett az év embere

2011. november 13. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 10-én Las Vegasban megtartották a latin Grammy-díj-átadót. A rendezvényen számos híresség vett részt, mint például Shakira.

hirdetés
Shakira lett az év embere

Az „érzelmi ünnepséget” csütörtökön, 2011. november 10-én éjszaka tartották Las Vegasban, ahol Shakira lett az év embere. A Latin Recording Academy nevű rendezvényen olyan hírességek vettek részt, mint Paulina Rubio, a Black Eyed Peas, Pablo Alborán, Natalia Jiménez, Víctor Manuelle és Vicentico.

Az énekesek és a zenészek között ott voltak a tavalyi év emberei, így Carlos Santana, Gloria Estefan, Julio Iglesias és Ricky Martin is megjelent a gálán, melyen a kolumbiai híresség az Év embere-díjon kívül még hárommal is gazdagodott. Övé lett Az év albuma- (Sale el sol), A legjobb női album- és A legjobb női kislemez-díj is, ez utóbbi a Locáért.

Shakirának igazán dagadhatott a mája az elmúlt időszakban, ugyanis kedden csillagot kapott a Hírességek sétányán, korábban pedig oktatási tanácsadónak nevezték ki Barack Obama által.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek