Starity

Bármikor ledobná a textilt Jessica Biel

2011. november 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Férj és férj sztárja elmondta, bármikor örömmel vetkőzik, ha filmről van szó.

hirdetés
Bármikor ledobná a textilt Jessica Biel

A hírek szerint egy újabb film készülődik, melyben le kell takarni a pasik szemét; ugyanis ha Jessica Biel pucéran jelenik meg a vásznon, kő kövön nem marad! A Daily Mail információi szerint a színésznő olyannyira el volt ragadtatva Powder Blue című filmjétől – melyben sztriptíztáncost alakít –, hogy bármikor ledobná újra a textilt.

„Egy ideig annyira bizarr volt, de lenyűgözött a lehetőség, mellesleg nagyszerű tapasztalatot jelentett számomra. Ha egy rendező, akiben meg is bízom, odajönne hozzám, és azt kérné, vetkőzzek, megtenném” – árulta el A texasi láncfűrészes sztárja.

Jessica jelenleg Justin Timberlake-kel éli boldog mindennapjait, s a hírek szerint kezdenek komolyra fordulni a dolgok. A Star magazin forrásai szerint a színész-énekes bármikor megkérheti Biel kezét: „Justin megígérte neki, hogy hat hónapon belül meglepi egy eljegyzési gyűrűvel” – állítja a közeli barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek