Starity

A Duran Duran szupermodell-verzióban

2011. november 13. 19:07   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szinte már legendás brit zenekar egy éve dobta piacra új albumát, az All You Need is Now-ot. A címadó számhoz már készítettek klipet, most pedig egy másik dal következett.

hirdetés
A Duran Duran szupermodell-verzióban

Az 1978-ban alakult, temérdek sikert elért Duran Duran új klipje a Girl Panic! című dalhoz készült. A videó közel tízperces, és szupermodellek formálják meg a zenekar tagjait: a frontembert, Simon Le Bont Naomi Campbell kelti életre, Nick Rhodest Eva Herzigová, míg Roger Taylor bőrébe Helena Christensen, John Tayloréba pedig Cindy Crawford bújt, de látható például Yasmin Le Bon is. Az eredeti tagok is többször felbukkannak, Simon például a Naomit interjúvoló férfiként tűnik fel.

A kisfilm forgatása június elején zajlott, melyet nagy találgatás követett. A Girl Panic! a tavaly decemberben megjelent All You Need is Now-ról származik, a klipet pedig Jonas Åkerlund svéd rendezőnek köszönhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek