Starity

Csordás Tibi szólóban is elénekli a Fiesta-dalokat

2011. november 15. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robbant a hír nemrég, hogy megszűnik a több mint tíz éve létező Fiesta együttes. A Tabu Tv riportere a szétváló zenekar egyik tagjával beszélgetett a szakítás okairól és következményeiről.

hirdetés
Csordás Tibi szólóban is elénekli a Fiesta-dalokat

Csordás Tibor és Knapik Tamás között sosem volt óriási barátság, de mára már annyira megromlott a viszonyuk, hogy feloszlatták a Fiesta együttest. Már biztos: az 1999-ben alapított pörgős, latinos popzenét játszó banda az idénre lekötött bulikat még megcsinálja, de januártól vége a közös munkának. A két előadó azonban nem engedi el a Fiesta slágereit, hanem bármennyire is furcsán hangzik, külön-külön éneklik majd a slágereket.

„Van néhány új dalom, amit január elsejétől be tudok majd mutatni a saját műsoromban, de szerintem elengedhetetlen, hogy az elmúlt 11 évben közösen írt és játszott dalokat is énekeljem, hiszen ezekre is kíváncsi lesz a közönség. Az a faramuci helyzet van, hogy társszerzők vagyunk minden dalban, csupán három-négy olyan dal van mindkettőnk részéről, amihez a másiknak nincs köze. Innentől kezdve miért engedjek el egy olyan dalt, aminek én írtam a felét? Biztos érdekes lesz, de az élet változatos” – mondja a tabutv.hu riporterének Csordás Tibor, aki látszólag egyáltalán nem szomorú a Fiesta feloszlása miatt.

A két zenész már annyira különbözőképp látta a zenekar jövőjét, hogy a szétválás csak jót tehet az előadóknak. „Az tűnt a legbékésebb megoldásnak, ha különválunk, hiszen már inkább többet veszünk el egymásból mint amennyit hozzáadnánk. Ha egy szekeret kétfelé húznak, akkor az a szekér nem fog elindulni, hanem egyhelyben fog állni, ezért inkább mindketten saját szekeret indítunk” – osztotta meg a Fiesta ex-énekese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek