Starity

Jennifer Lopez újra találkozott exférjével

2011. november 19. 16:04   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt a pár kibéküléséről álmodozó rajongók vérmes reményeket kezdenének táplálni magukban, gyorsan szögezzük le: ez a találkozás kizárólag szakmai jellegű volt. A két énekes ugyanis egy TV-felvétel kedvéért jelent meg együtt a nyilvánosság előtt.

hirdetés
Jennifer Lopez újra találkozott exférjével

A Primerahora.com internetes magazin tudósítása szerint november 8-án, San Juanban került sor a nevezetes eseményre, amikor is a sztárpár válásuk bejelentését követően először lépett együtt a kamerák elé. Ez az „egyesülés” azonban hangsúlyozottan üzleti jellegű volt, célja a közös munka.

Jennifer Lopez és Marc Anthony még a tavasszal, boldog párként írták alá azt a szerződést, amelynek értelmében mindketten részt vesznek a „Que Viva! The Chosen” elnevezésű latin tehetségkutató műsor készítésében. A tervek szerint a művészek 21 országot járnak végig, hogy új tehetségeket fedezzenek fel, s közülük a legjobbakat meghívják a 2012-ben induló élő showba is.

A műsor felvétele októberben elkezdődött. Anthony eddig Mexikóban és Costa Ricán, JLo pedig Argentínában tartott meghallgatásokat. November elején aztán mindketten Puerto Ricóba repültek, hogy itt folytassák a kutatást. Egyes helyszíneken külön-külön forgattak, de a Caribe Hilton szállodában közösen is tartottak egy válogatást, természetesen szigorúan zárt ajtók mögött.

Jennifer és Marc külön autóval érkezett a helyszínre, de a hotel halljában csatlakoztak egymáshoz. Interjút nem adtak, a megjelent fotósoknak azonban sikerült néhány képet készíteni róluk. A helyi sajtó szerint Marc meglehetősen komor hangulatban volt, miközben egymással halkan beszélgetve áthaladtak az előcsarnokon.

A salsaénekes már másnap elhagyta az országot, Jennifer viszont még néhány napig itt maradt az ikrekkel. Úgy tűnik tehát, hogy bár sokan drukkoltak ezért, kettejük között szó sincs egy esetleges megbékélésről, vagy újrakezdésről. Ennek ellenére talán mégis képesek lesznek a nézeteltéréseket félretéve, profi módon együtt dolgozni ezen a projekten. No és persze azt se felejtsük el, hogy közös gyermekeik érdekében újra és újra kénytelenek lesznek elviselni egymás társaságát a jövőben is. Reméljük, ebben is sikerül példát mutatniuk a hasonló cipőben járó pároknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek