Starity

Miley Cyrust kövérnek tartják

2011. november 16. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal sztárt számos támadás éri, de már korántsem a stílusa miatt. Jelenleg a súlyát kritizálják a rosszakarói.

hirdetés
Miley Cyrust kövérnek tartják

Miley Cyrus eddig barátnőjét, Demi Lovatot védte meg a kritikus kommentelőkkel szemben, ám most saját magáért is ki kellett állnia. Az ifjú színész-énekesnő ebben már gyakorlott, hiszen mikor kikerült a Disney kezei közül azonnal a támadások kereszttüzében találta magát. Akkoriban a stílusa miatt érték a negatív vélemények, most pedig neki is a súlyát firtatják.

„Egy olyan lányt, mint én dagadtnak hívni, ezt teszitek a többi emberrel is. Én szeretem magamat, és ha ti is így éreznétek, akkor nem ülnétek azért a számítógép előtt, hogy megsértsetek másokat” – írta a 19 éves Miley a Twitterjén, és egy képet is mellékelt a hozzászólásához egy anorexiás lányról.

A hamarosan ismét szinkronhangként remekelő lány valóban felszedett magára néhány kilót az elmúlt időszakban, és ezt ő is elismeri. Szerinte azonban a férfiaknak nem azok a lányok kellenek, akiken mindössze a csontokat lehet megfogni, így minden hölgyet bíztat az egészségesen nőies testalkatra, és ígéretett tett, hogy ezentúl is fel fogja emelni a hangját a túlzott soványság ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek