Starity

Charlize Theronnak jót tesz a szinglilét

2011. november 16. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hófehérke és a Vadász szépséges és velejéig gonosz királynője 17 éves kora óta nem volt egyedül, de most élvezi a szinglilétet.

hirdetés
Charlize Theronnak jót tesz a szinglilét

Charlize Theron 2010 januárjában lett szingli, miután szakított Stuart Townsenddel 9 év után. A színésznő azonban ma már pozitívan éli meg a szétválást, és úgy érzi, jót tett neki az egyedüllét, amiben már 17 éves kora óta nem volt része.

„Soha nem voltam szingli. Ez az első hosszabb időszak az életemben egyedül. Talán 19 évesen volt még egy. Azóta kapcsolatról kapcsolatra váltok, maximum egy hónapos kihagyással. Én egy olyan személyiség vagyok, aki egy kapcsolatban talál rá igazi önmagára” – vallotta be a Vogue magazinnak a 36 éves szépség.

Az előző kapcsolatából való kilépés után a színésznő sokáig szomorkodott, de jelenleg úgy érzi, hogy ennek meg kellett történnie ahhoz, hogy karrierje ismét fellendüljön.

Charlize jövőre Kristen Stewart oldalán tűnik fel a rideg és hűvös királynő szerepében, a Hófehérke és a Vadász című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek