Starity

Új mágikus erők a Vámpírnaplókban

2011. november 16. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat januárban tér vissza a televíziók képernyőjére, és a hírek szerint Bonnie életét két ember is felkavarja.

hirdetés
Új mágikus erők a Vámpírnaplókban

A The Vampire Diaries sorozat gőzerővel készül a visszatérésre, és nem hagyják információk nélkül a rajongókat sem. Nem is olyan régen derült ki, hogy a Katerina Graham által megformált Bonnie Bennett édesanyja is feltűnik a sorozatban. Ráadásként pedig új szerelem is érkezik a kis boszorkány életébe.

Abby Bennett szerepét Persia White kapta, akit már ismerhetünk a Girlfriends című sorozatból. A hölgy egyébként énekesnőként is remekel. 2010-ben jelent meg első szólóalbuma, Mecca címmel. A harmadik évad 12-ik részében pedig egy új szerelem is érkezik az összetört szívű boszorkány életébe. Az E!Online értesülései szerint a jóképű Jamie elrabolja majd Bonnie szívét, és ezzel sok bonyodalmat fog okozni.

Az új férfi karaktert Robert Ri’chard alakítja, aki már feltűnt ezelőtt a Veronica Mars című sorozatban, illetve a Viasztestek című nagysikerű horrorban is. Az eddig kiszivárgott információk szerint mindkét új szereplő rendelkezni fog természetfeletti erővel, és pont ezzel fogják még inkább felborítani Mystic Falls életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek