Starity

VV5: Shadit viszi párbajozni Eszter

2011. november 17. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eszter azzal a villalakóval fog párbajra menni, akivel együtt költözött be. Shadi értetlenkedve fogadta a zöld kendőt.

hirdetés
VV5: Shadit viszi párbajozni Eszter
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint arról beszámoltunk a legutóbbi kiválasztáson öten is Eszterre tették jelüket, kifejezve, hogy nem kívánnak tovább a karrieristával egy légtérben lenni. A szerda esti kihíváson a villalakók elmondhatták véleményüket, miközben szokásos módon régebbi konfliktusokról játszottak be nekik felvételeket.

Eszter végül hosszas monológ után bejelentette, hogy nem viszi ki Kingát, de megérti a haragját Dya kiesése miatt, helyette Shadival szeretne párbajozni. Állítása szerint a srác hiteltelen lett a sértő megjegyzései miatt.

Shadi dühösen nyújtotta a kezét a zöld kendőért, és rögtön kérdőre vonta az ügyvédnőt, hogy miért próbálja lejáratni ország-világ előtt ilyen hazugságokkal. Eszter erre csak azt válaszolta, hogy majd a párbajon kiderül, hogy kinek volt igaza.

Dya csúfos veresége után már előre borítékolható a vasárnapi eredmény, de komolyabb előrejelzéseket nem mernénk mondani, hiszen jópár nap van még a párbajig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek