Starity

Hamarosan érkezik Taylor Swift új klipje

2011. november 17. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas countryénekesnő új videoklippel készül. Az Ours már a haetodik kisfilm és kislemez lesz a Speak Now című albumról.

hirdetés
Hamarosan érkezik Taylor Swift új klipje

Taylor Swift legutóbb augusztusban hallatott magáról, amikor kiadta legutóbbi lemezének ötödik videoklipjét, a Sparks Flyt, mely úgy tűnt, az utolsó lesz az albumról. Az énekesnőnek 2010 októberében jelent meg Speak Now című korongja, és annak deluxe verziója is, melyről csak idén, november 8-án adták ki a dalokat az iTuneson. A több mint egy éves számok hamar bejutottak a legjobb 10 dal közé.

A gyönyörű énekesnő legutóbbi lemezének hatodik kislemeze, az Ours is az album deluxe verziójának dalai közül került ki. A számot szokás szerint maga az énekesnő írta, a producere pedig Nathan Chapman volt, és a mai napon debütált az amerikai Billboard Hot 100-on – méghozzá a 13. helyen.

Az Ours videoklipje hamarosan megjelenik, Taylor nemrég már be is számolt a forgatásról a Twitteren. „Körülbelül két nap múlva készül majd el az új videoklipem, alig várom, hogy lássátok!! Mindannyian szavaztatok már az AMA-n?” – írta a Mine énekesnője.

Swift az új kislemezt élőben a 2011-es CMA Awardson mutatta be november 9-én. Taylor az idei American Music Awardson is fel fog majd lépni, ahol több kategóriában is jelölték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek