Starity

Megérkezett a Titanic 3D előzetese

2011. november 17. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak alig pár hónapot kell várnunk, hogy ismét visszaköszöntsön ránk a mozivásznon Leonardo DiCaprio és Kate Winslet által életre keltett Jack és Rose szerelmi története, melyet most digitálisan felújítva, 3D-ben tekinthetünk meg.

hirdetés
Megérkezett a Titanic 3D előzetese

Emlékszel az első alkalomra, amikor láttad a Titanicot a mozikban? Emlékszel a második, harmadik és a tizenhetedik alkalomra is, amikor újra nézted a Titanicot? Ha ez még mindig nem volt elég, most garantált élményben lesz részed.

Mint arról már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a film ismét a mozikba kerül, hogy méltóképpen tisztelegjen a hajó 100 éves évfordulójának alkalmából. Most itt az idő, hogy ismét átéljük a lélegzetelállítóan látványos, megható szerelmi történettel átszőtt, és lenyűgöző akciójelenetekben gazdag, monumentális filmalkotást, mely emberek millióinak dobogtatta meg szívét a mozikban, és vált minden idők legsikeresebb filmjévé.

A többszörös Oscar-díjas rendező, James Cameron – a katasztrófa árnyékában szövődött tiltott szerelemről és a hősies bátorságról szóló filmjével – nem vitás, hogy mesterművet alkotott. Ízelítésképp tekintsük meg a film hivatalos előzetesét:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek