Starity

Lady Gaga bemutatta új klipjének előzetesét

2011. november 18. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő Marry The Night című videoklipje hamarosan megjelenik. Ma bemutatták a több mint 10 perces kisfilm előzetesét.

hirdetés
Lady Gaga bemutatta új klipjének előzetesét

Lady Gaga Born This Way című albumának ötödik kislemezéhez, a Marry The Nighthoz napokon belül megjelenhet a várva várt videoklip. A kisfilmet profi rendező helyett ismét maga az énekesnő rendezte kreatív csapatával, a forgatások október elején zajlottak le. A Lady nemrég elárulta azt is, hogy az új videó az eddigi leghosszabb lesz. A dal népszerűsítését Gaga már javában elkezdte, fellépett többek közt az MTV EMA-n és a brit X Factorban is, ahol levágott fejjel adta elő a számot.

Az extravagáns énekesnő a videoklipet amúgy is hamarosan ki szerette volna adni, de Twitter-profilján megírta nemrég, hogy a kisfilm korábban jön a vártnál. “Mivel mindenki annyira támogatja a Marry The Nightot és a fellépéseimet, úgy döntöttem, hogy korábban kiadom a videoklipet” – írta Gaga.

Az énekesnő ez után nem sokkal közölte, hogy a rászoruló gyermekek megsegítésére rendezett BBC Children In Need nevű koncert után bemutatja majd a kisfilm legelejét. A fellépés után nem sokkal meg is érkezett a Marry The Night videoklip majdnem kétperces előzetese. Nemrég az is kiderült, hogy videó teljes bevezető része hét és fél perces lesz majd. Az előzetesben Gagát még barna hajjal láthatjuk, ahogy két nővér egy szanatóriumban átszállítja őt egy kórterembe. Valószínűleg ismét egy nagyon is meghökkentő videoklipre számíthatunk majd. Az excentrikus énekesnő legújabb kisfilmjére már nem kell sokat várni, lehetséges, hogy még ezen a héten vagy jövő hét elején megjelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek