Starity

Taylor Swift: „A hírnév felelősség”

2011. november 19. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift a napokban adott interjút, melyben arról mesélt, mit jelent számára híresnek lenni, s hogy ő miképp éli meg ezt a helyzetet.

hirdetés
Taylor Swift: „A hírnév felelősség”

Taylor Swift mindig is híres volt arról, hogy milyen jó kislány. Éppen ezért a szakmájában ő az egyik legnépszerűbb példakép a fiatalok számára, hiszen mi tagadás, gyönyörű, sikeres és nem ment az agyára a hírnév, így megőrizhette igazi önmagát. Az énekesnő egy 60 perces interjúban elárulta, hogyan éli meg a hírnévvel járó veszélyeket.

„Meggyőződésem, hogy milliónyi ember követ figyelemmel, mióta csak beindult a karrierem. Ennek természetesen örülök, mert imádom a rajongóimat, de néha kicsit megijeszt. Legjobban viszont az rémít meg, hogy egyszer engem is magával ragad a hírnév, és észre sem fogom magamat venni. Ez a legveszélyesebb időszak a hírességek számára, hiszen én is fiatalon lettem ismert, ahogy sokan mások. Voltak, akiket elvakított a hírnév, voltak, akik túlléptek ezen, de én nem tudom, hogy melyik kategóriába tartozom” – mesélte.

Taylor még valóban fiatal, rengeteg dolog áll még előtte, de annyi biztos, hogy ha odafigyel magára, nem fog bekövetkezni, amitől fél.

„Híresnek lenni nagy felelősség, mert úgy érzem, én felelek a rajongóimért. Sokan példaképnek tartanak, éppen ezért nem szeretnék nekik rossz példát mutatni. Könnyű lenne azt mondani, hogy »21 vagyok, azt csinálok, amit akarok!«, de ez nem így van. Az igazság az, hogy ha vannak olyan emberek, akik felnéznek rád, sok dologról le kell mondanod. Hiába vagyok 21, úgy érzem a rajongóim a gyerekeim, akikre vigyáznom kell.”

Ebből is látszik, hogy Taylor ugyan néha bizonytalan, de biztos lábakon áll a földön, s tudja, hogy hol a helye. Reméljük, hogy ez sokáig így is lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek