Starity

Nagy Feró ráijesztett Malek Miklósra

2011. november 19. 15:03   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malek Miklós sosem gondolta volna, hogy épp egyik mentortársa, a Beatrice egykori tagja, Nagy Feró fenyegeti meg.

hirdetés
Nagy Feró ráijesztett Malek Miklósra

A múlt héten Bagosi Alexát ejtették ki a mentorok. Több napilap beszámolt arról, hogy Nagy Feró, a lány mentora oltári jelenetet rendezett emiatt. Irigységgel vádolta meg társait, amiért neki még mind a három mentoráltja bent volt. A héten Malek Miklóson állt bosszút a Blikk szerkesztőségében.

„Kedves Malek Miklós, Csomádról telefonálok, és csak annyit szeretnék mondani, hogy jobban tenné, ha feladná a versenyt, mert idén Feró lányai fognak győzni, a fiai pedig mennek a levesbe!” – vágta Miklós fejéhez egy felbőszült olvasó, akiről kiderült, hogy maga Nagy Feró volt az.

Malek mindössze annyit üzent neki, akárhogy is próbálkozik, a fiúk fognak nyerni, mert ők a legjobbak. Azt is elárulta, hogy sajnos egyik mentoráltja, Kocsis Tibor lebetegedett, így nem engedte próbálni, azonban garantálja, hogy a mai adásban is lehengerlő lesz, akárcsak társa, Tarány Tamás.

„Szerettem volna elvenni a magabiztosságát, és össze akartam zavarni. Azért telefonáltam, hogy ráijesszek egy kicsit. Egyébként is, miért nyerjen ő, amikor úgyis megy haza Amerikába? Kinek fogja elmondani, kinek fog ott büszkélkedni vele? Páváskodjunk inkább mi a győzelmünkkel itthon!” – vágott rá megint a Nemzet Csótánya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek