Starity

Hamarosan indul a The Voice második évada

2011. november 19. 20:08   |   Szerző: liptonic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Super Bowl után, azaz február 5-én indul a The Voice második szériája Christina Aguilerával és három zsűritársával az élen!

hirdetés
Hamarosan indul a The Voice második évada

Az első széria kiemelkedő sikerei után most újra visszatér az amerikai képernyőkre az NBC csatorna által sugárzott The Voice tehetségkutató műsor! Közvetlenül a Super Bowl után, azaz február 5-én vetítik le az első „Blind Audition” (azaz vak meghallgatás) epizódot, némi változással. A zsűritagok ugyan megmaradtak még az első szériából, Christina Aguilera, Adam Levine, Cee Lo Green és Blake Shelton személyében, de a versenyzők létszáma növekedett: négy helyett minden zsűritag tizenkét személyt fog mentorálni, igy a műsor hosszabb ideig fut majd.

Mint ahogy azt már az első szériában is tapasztalhattuk, a műsort újra Xtina népszerűségére építik, de most közrejátszik az első széria sikere is! A Michael Jackson-emlékkoncert után kapott kritikáktól eltérően, Aguilera kisasszony tökéletes formában tér vissza, akinek mellesleg a pletykák szerint közeleg az új albuma.

A The Voice alkotói újra megtesznek mindent annak érdekében, hogy tökéletes és szórakoztató műsort kaphassanak a tisztelt tévénézők, mely eléréséhez sok sikert kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek