Starity

Az American Music Awards legszebb ruhái

2011. november 22. 09:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már megszokhattuk, hogy a díjátadókon a megjelenés is legalább annyit számít, mint az, hogy az illető mennyi díjat zsebel be. Mi most összeállítottuk az este legszebb ruháit.

hirdetés
Az American Music Awards legszebb ruhái

Mint minden évben, idén is megrendezésre került az American Music Awards november 20-án Los Angelesben. A show-n megjelenő sztárok, többnyire mind szép öltözékeket húztak magukra, így ebben az összeállításban csak a legjobb ruhák kerülnek bemutatásra.

Taylor Swift elmondhatja magáról, hogy ez az este, számára sikerekben gazdag volt. Három kategóriában is díjat nyert, és csodásan festett ebben a Reem Acra estélyiben. A pezsgő színű ruha remekül harmonizált az énekesnő pocelánfehér bőrével, valamint szőke hajával. A csillogó strassz kirakás pedig feltűnővé, és hercegnőssé tette a lányt, aki remekül vitt egy kis izgalmat az összeállításba a zöld fülbevalóval.

Audrina Patridge egy pántnélküli Joey Tierney miniben pompázott az este. A mellrész trükkös megoldása, valamint a ruha oldalán lévő kacér kivágás szexivé és egyedivé varázsolta ezt az egyszínű ruhát, mely remekül látszatta a színésznő tökéletes alakját. Nem értjük miért választott hozzá egy óriási platform cipőt, bőven elég lett volna egy kevésbé magasított talpú darab is, így nem teljesen volt összhangban Audrina ruhájával.

Jennifer Lopez sem szégyenkezhet az estét illetően. Megnyerte a legjobb latin előadónak járó díjat, és ezzel a trükkös szabású Zuhair Murad estélyivel is hódított. Az ő ruhája volt talán a legkülönlegesebb az este folyamán: a fekete csipke alatt csak egy vékony, bőrszínű anyag lapult, mely teljesen azt a látszatott keltette, mintha az énekesnő meztelen testét csodálhatnánk a díszítés alatt. Az uszály is trükkösen volt megoldva, ugyanis nem hátul, hanem oldalt helyezkedett el, ami azért volt előnyös Jennifer számára, mert így nem nagyobbította az amúgy is kissé kerekebb fenekét, hanem inkább szépen kiemelete annak formásságát.

Sarah Hyland egy Nikki Rich koktélruhát választott a díjátadóra. Az elefántcsont színű flitterekkel borított öltözék feletébb természetes hatást keltett a fiatal színésznő barna fürtjeivel. Az aranyozott díszítésektől még elegánssabbá vált a szerelés, a köves kirakás – melynek színe a cipőn és a táskán is visszaköszön – pedig remekül karcsusította Sarah-t.

Katy Perry egy Vivienne Westwood estélyit választott a díjátadóra. Haja ismét rózsaszínben pompázott, melyet most egy visszafogott kontyba tűzött, és egy csillogó hajékszerrel koronázott meg. A ruha – ahogyan azt az énekesnőtől már megszokhattuk – korántsem volt hétköznapi, teljes egészében flitterekkel volt borítva, és mindenféle kínai írásjelek és motívumok díszelegtek rajta. A dekoltázs sem volt éppen a legszerényebb, de Katytől nem is vártunk mást. A lényeg, hogy Mrs. Brand pompásan festett, még ebben az érdekes ruhában is, és összességében egységes, szép képet alkotott. A királykék cipő már csak hab volt a tortán, tökéletesen harmonizált a púder színű estélyivel, és egy valódi színfolt volt az énekesnő megjelenésében.

Vanessa Minnillo egy fehér Aje miniben érkezett a gálára, melyet a flitterekkel díszített asszimmetrikus pánt tett izgalmassá. A világos szín remekül illett sötét bőréhez és hajához egyaránt. A hasított bőr platform cipő csodásan nyújtotta lábait, és formásságukat is kiemelték.

Jennifer Hudson rengeteget fogyott az utóbbi időben, és ez előnyére vált. Egy fémesen csillogó Jenny Packham ruhában tündököt az este folyamán, mely remekül mutatta az énekesnő formás idomait. A ruha lágy esése miatt igazán nőies hatást kölcsönzött viselőjének, aki a szettet egy csillogó, magasított talpú magassarkúval koronázta meg, mely azonfelül, hogy nyújtotta Jennifer lábait, még inkább karcsúsította is az aranytorkú énekesnőt.

Jenny McCarthy egy lila, nyolcvanas éveket idéző, Victoria Beckham ruhát viselt. A haj és a smink is a retro hangulatot szolgálta, mely remekül állt a színésznőnek. A deréköv csodásan hangsúlyozta Jenny karcsú derekát, és a nagy ballon szoknya pedig könnyedséget adott a szerelésnek. A platform bokacsizma is jó választásnak bizonyult, mely vagányságot adott ennek a kislányos szettnek.

Julie Bowen egy hosszúujjú Manish Arora miniben tündökölt. A színek már a karácsonyi hangulatot idézték, és ez az egyszerű darab, csillogása miatt vált igazán alkalomhoz illővé, és elegánssá. A színésznő a széles, vízszintes csíkozás ellenére is nádszálkarcsúnak látszott, és egyszerű fekete magassarkút, és lazán megtűzött kontyot viselt a ruhaköltemény mellé.


Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek