Starity

Előzetesbe került Csábi Bettina

2011. november 22. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adócsalás erős gyanújával tartóztatták le az egykori sportolónőt és párját. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal jelenleg is nyomoz az ügyben.

hirdetés
Előzetesbe került Csábi Bettina

Semmi sem biztos, csak a halál és az adó – mondják sokan. Ennek ellenére néhányan, közismert emberekkel az élen, elfelejtik az innen-onnan befolyt összegek után befizetni az államnak járó részt.

Csábi Bettina mióta felhagyott a profi ökölvívással ügyvédjelöltként keresi a kenyerét, jelenlegi partnere pedig egy könyvelőcéget működtet Baján. A párt tegnap előzetes letartóztatásba helyezték és adócsalás megalapozott gyanúja miatt nyomozást kezdett ellenük a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az exsportolónőnek nemrég a házassága is zátonyra futott, volt férjétől két ikerlánya született, akik most hiába várják haza édesanyjukat.

„Teljesen meg vagyok döbbenve. Bettinát sportolóként és emberként is rendkívül racionális személyiségnek ismertem meg, egyszerűen érthetetlen, miként kerülhetett ilyen helyzetbe. Bízom benne, hogy a nyomozás eredménye tisztázza majd a vádak alól” – nyilatkozta Bettina egykori menedzsere a Borsnak.

A hírességet ért vádak valószínűleg eléggé megalapozottak, így már most nyugodtan beállhat az adócsaló sztárok népes táborába. Jelenleg Győzike ellen folyik eljárás hasonló ügyben, korábban pedig a Mikroszkóp színpadáról jól ismert Sas József kapott jogerősen egy év felfüggesztett börtönbüntetést. Természetesen a külföldi sztárvilág is hemzseg az adócsalóktól, hogy csak néhány nevet említsünk, Ozzy Osbourne, Marc Anthony és Nicolas Cage is több millió dollárnyi adót csalt el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek