Starity

Új műsorral várja vissza Stohlt az RTL Klub

2011. november 23. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabadulása után rögtön egy új műsorral kezdhet egy újonnan induló csatornánál, az RTL2-nél. A börtönviselt színművésztől várják majd a tévécsatorna fellendülését.

hirdetés
Új műsorral várja vissza Stohlt az RTL Klub

A tíz hónapra jogerősen elítélt színész-műsorvezető jelenleg is büntetését tölti a Kozma utcai börtönben. Ha a magaviseletével nem lesz probléma, márciusban szabadulhat, így az RTL Klub ezzel a dátummal már előre tervezi a műsorrendet, ahol Stohl András neve is a műsorvezetők között szerepel.

A csatorna sikeréhez nagyban hozzájárult Stohl szereplése, hiszen olyan produkciókat vezetett sikeresen, mint a Való Világ, a Csillag születik, vagy a Szombat esti láz. Ekkora nézettségű élő műsorok nem egyszerű feladatok, de Bucira nyugodtan rá lehetett bízni bármelyiket. Így nem csoda, hogy az RTL Klub számít a színművész visszatérésére, hiszen újonnan induló csatornájukhoz pont kapóra jönne egy neves műsorvezető.

„Nagy tervekkel készül az új szezonra az RTL Klub, ez nem csak az anyacsatornára, hanem az RTL2-re is vonatkozik. Az már eldőlt, hogy újra lesz Csillag születik, Lilu és Ördög Nóra vezetésével, de emellett előkészítés alatt áll egy másik nagy műsorfolyam is. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy ez valószínűleg egy zenés-táncos show lesz, elképzelhető, hogy a korábban nagyon sikeres Szombat esti lázat hozzák vissza. Kézenfekvő, hogy Stohl András ide tér majd vissza” – nyilatkozta a Borsnak a csatorna egy munkatársa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek