Starity

Maryse Ouellet üzletasszony lesz

2011. november 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Ouellet októberben távozott a WWE-ből, bár nem önakaratából, mégis boldogan. Alig egy hónappal elbocsátása után máris saját kollekciót ígér jövőre.

hirdetés
Maryse Ouellet üzletasszony lesz

Maryse Oeullet egykori WWE-díva, akit október 28-án bocsátott el a WWE. November 21-én közölte, hogy jövőre részt kíván venni a divat világában, és saját kollekciót szeretne piacra dobni.

Jelenleg még csak az előkészületeknél tart a díva projektje, de annyit már közölt a Twitteren, hogy kollekciója a House of Maryse nevet fogja viselni. Ezenkívül hivatalos weblapja is napvilágot látott, melyen elérhetőségeit mutatja.

A kollekcióban a következők kapnak majd helyet: bikinik, fehérneműk, kézitáskák, napszemüvegek, ékszerek és rengeteg olyan dolog, amire egy nőnek szüksége lehet. A termékeket csak jövő nyártól lehet kapni, és mind boltban, mind online lehet rendelni. Azt nem tudni, hogy a ruhákat maga az exdíva tervezi-e, de Maryse extrém öltözködését elnézve érdekes darabok fognak napvilágot látni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek