Starity

Busás összeghez jut Hulk Hogan exneje

2011. november 25. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori pankrátor, Hulk Hogan egykori felesége, Linda a vagyonosodási per bírósági határozata alapján a közös vagyon 70%-ára jogosult.

hirdetés
Busás összeghez jut Hulk Hogan exneje

Hulk Hogan exfelesége, Linda vagyonosodási pere a véget ért, a bírósági határozata alapján pedig a nő a közös vagyon 70%-át kapja meg.

Az egykori pankrátor – manapság inkább valóságshow-sztár – az ingatlanok után 3 millió dollárt (kb. 712 millió Ft) fizet a határozat alapján. A korábban titkos, ám a napokban nyilvánosságra hozott papírokból továbbá az is kiderült, hogy volt neje további 7,4 millió dollárt (1 milliárd 755 millió Ft) is kap a közös, 10,4 millió dolláros (2 milliárd 466 millió Ft) vagyonból, azonban ezen felül semmiféle további juttatásra nem jogosult.

Az egykori házaspár már nem is áll szóba egymással – és mindkettőjüknek új, jóval fiatalabb párja van –, de az újgazdag feleség szerint itt lenne az ideje, hogy Hulk nagyfiúként viselkedjen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek