Starity

Egyedül maradt Weisz Fanni

2011. november 26. 14:02   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mesébe illő sikerek és szerelem után némi árnyék is vetült Fanni oldalára: nemrég ugyanis szakított kedvesével, Lázárral.

hirdetés
Egyedül maradt Weisz Fanni

Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő már meghódította szónoklataival és eredményeivel az országot. Rengetegszer kampányolt a siketekért és problémás gyerekekért. Modellként is nagyon keresett lett, illetve a szerelemben sem volt hiánya: kedvese, Lázár térden állva kérte meg a lány kezét.

Azonban a románc kettejük között nem tartott örökké: Fanni nemrég nyomós okkal szakított párjával. A Bors magazin a szépség egyik barátját kérdezte meg a dologról.

„Fanni egy ideje úgy érezte, számos dolgot másképp látnak Lázárral, és intelligens, felnőtt ember módjára meg is beszélték ezeket. Az is bántotta, hogy érzése szerint túl sokszor ő volt az eszköz, hogy párja zenekara megjelenhessen az újságokban. Ennek ellenére is békében és tisztelettel váltak el egymástól” – nyilatkozta a barát a magazinnak.

Fanni ezt a hírt nem cáfolta, de nem is akart nyilatkozni róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek