Starity

Megjelent Taylor Swift turné DVD-je

2011. november 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas countryénekesnő Speak Now című lemeze tavaly jelent meg, s nem is volt meglepő, hogy minden korosztály szívesen hallgatta az énekesnő új dalait.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift turné DVD-je

Taylor idén februárban kezdett neki Speak Now nevű turnájának, mely hatalmas sikereket ért el Európában, Amerikában és Ázsiában is. De hogy azok se maradjanak ki a fergeteges élményből, akik esetleg nem tudtak ellátogatni a fellépéseke, megnézhetik HD minőségben DVD-n.

A korong tizenhét csodálatos videót tartalmaz – Sparks Fly, Mine, Story of Us, Our Song, Mean, Back To December, de még a nagy sikernek örvendett Love Story is megtalálható rajta –, amelyet a legjobb kamerák vettek fel.

Sajnos hazánkban még nem kapható a lemez, de az internetnek köszönhetően ez nem jelent akadályt, mivel Taylor Swift hivatalos online boltjában húsz dollárért megrendelhető. Ez akár tökéletes karácsonyi ajándék is lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek