Starity

Van remény Nicole és Hamilton számára

2011. november 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha minden igaz, az énekesnő és a Forma–1-es pilóta kapcsolatának az vetett véget, hogy Nicole már családot alapított volna, míg Hamilton még nem gondolkozott ezen. Most Nicole bedobta a tuti csalit, amit Hamilton se hagyhatott szó nélkül.

hirdetés
Van remény Nicole és Hamilton számára

A híres énekesnő szinte teljesen meztelenül tekint vissza ránk P.Diddy új könyvének borítóján, így nem csoda, hogy régi kedvese, Lewis Hamiton, a Forma–1-es pilóta újra felhívta Nicole-t, hogy randit kérjen.

„Elég jó hetünk volt. Elmentünk párszor együtt ebédelni, egyik este pedig közösen vacsiztunk, ami elég jól sikerült. Nagyon szeretem Nicole-t, úgyhogy akár még az is lehet, hogy újra együtt leszünk” – árulta el bizakodva Lewis.

Ha tényleg így van, Hamiltonnak jó lesz sietnie, ugyanis a Pussycat Dolls énekesnője állandó jelleggel házassági ajánlatokat kap. A hírek szerint még egy magyar rajongó is Scherzinger kisasszony kegyeit szeretné elnyerni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek