Starity

Veszélyben a koreai lánybanda fellépése

2011. november 27. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2NE1 egyik tagja, Park Bom Lee súlyos influenzától szenved, ami sokat ronthat az élőben nyújtott teljesítményén.

hirdetés
Veszélyben a koreai lánybanda fellépése

A YG Entertainment, a lányok kiadója közölte, hogy Park Bom súlyos infuenzában szenved, ami hatással lehet a teljesítményére az idei Mnet Asian Music Awardson, amit november 29-én rendeznek meg Szingapúrban.

A képviselők így nyilatkoztak az énekesnő állapotáról: „Megérkeztek a lányok Szingapúrba, de Park Bomnak olyan súlyos influenzája van, hogy a napokban beszélni is alig tudott, ennek ellenére úgy döntött, fellép a díjkiosztón. Mivel mindannyian féltjük a torkát, lehetséges, hogy élőben nem tud majd énekelni. A biztonság kedvéért a dal MR- és AR-változatát is elkészítettük.”

Ha Bom torka nem jön rendbe, a szervezőknek és a kiadónak muszáj az AR-változatot használni, ami a studióban felvett dalt jelenti, tehát lehetséges, hogy az énekesnő playbackelni fog.

„Reméljük, Park Bom hamar felépül az influenzából, és jobban lesz” – fűzték hozzá a YG Entertainment képviselői.

A 2NE1 koreai lánybandát az idei Mnet Asian Music Awardson a Legjobb női csoport, illeve a Legjobb teljesítmény díjára jelölték, így nagy kár lenne, ha nem tudna élő előadással fellépni a hatalmas sikernek örvendő gálán.

Jobbulást, Bommie!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek