Starity

Chenoa emelte a spanyol karácsonyi program fényét

2011. november 29. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő több ezer rajongó előtt mutatta be új EP-jét, melyre alkalmasabb helyszínt nem is nagyon találhatott volna: az egyik bevásároló központot és a hagyományos karácsonyi vásárt.

hirdetés
Chenoa emelte a spanyol karácsonyi program fényét

Chenoa szinte ragyogott pénteken Pamplonában a több ezer karácsonyi égő mellett, melyek előreláthatóan január 5-ig biztosan világítani fognak.

Az énekesnő hangja elbűvölte a résztvevőket, akik jelen voltak a Baluartéban. Ők többek között azért mentek el a rendezvényre, hogy hallhassák az új dalokat élőben, köztük Laura legaktuálisabb munkáját, a Como un fantasmát. Friss és régebbi akkordok egyaránt felcsendültek, ráadásul csak fokozta az énekesnő teljesítményét, hogy az első perctől kezdve nagy szeretettel és érdeklődéssel fogadták.

Ezen kívül más miatt is összegyűltek az emberek. Ez pedig nem volt más, mint az Angol Bíróság és az EminaZero közös rendezvénye, a legnagyobb alkoholmentes toast. A program eddig minden várakozást felülmúlt, több mint 2000 ember vett rajta részt, és üdvözülve fogadták a kezdeményezést.

Gyermekek, idősek és fiatalok emelték közösen poharukat délután hét órakor. Chenoa a toast alkalmával minden jót kívánt mindenkinek a közelgő Karácsonyra.

A koncert előtt már sült gesztenyét is lehetett vásárolni, az árusok pedig folyamatosan várják a szórakozni és melegedni vágyókat a hideg téli estéken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek