Starity

Színésznő lehet a modellből

2011. november 29. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves panamai Sheldry Sáez már rengeteg sikert ért el karrierje során, azonban most itt van a lehetősége arra, hogy színésznőként debütáljon.

hirdetés
Színésznő lehet a modellből

Sheldry Sáez első nagyobb sikerét mindössze nyolcévesen érte el, hiszen az ő fejére került a korona a La Niña Más Bonita del Verano nevű verseny végén. Később leszerződött a Wilhelmina Panama Talents ügynökségnél, és több kampány részese volt, még az USA területén is. Szeptember 12-én, a Miss Universe 2011 döntőjén bejutott a tíz legszebb lány közé.

Most azonban lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon egy másik oldaláról, ugyanis a Telemundo nemrég megkereste őt egy állásajánlattal, így a panamai modell hamarosan egy telenovellában kaphat szerepet.

Az, hogy a Miss Universe Panamá 2011 cím birtokosa elfogadja-e az ajánlatot, még kérdéses. “Megtisztelő a felkérés, és nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, de mostanában nagyon nagy volt a hajtás, és szeretnék elsősorban a tanulmányaimra koncentrálni” – nyilatkozott Sheldry, de hozzátette, hogy még gondolkozik az ajánlaton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek