Starity

VV Béci házias is tud lenni

2011. november 30. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalok nemrég költöztek össze, viszont már most tudnának mesélni egymás hanyagságáról. Nem hiába, lakva lehet megismerni igazán a másikat.

hirdetés
VV Béci házias is tud lenni

A pár két év együtt járás után döntött a közös fészek mellett. Az érzelmeken túl praktikussági okai is voltak a költözésnek, ugyanis Bécinek a sok munka mellett megterhelő volt az ingázás Leányfalu és Budapest között.

Pihenésre még most sincs sok idejük, a nyugis vasárnapi együttlétek úgy tűnik, egy darabig még váratnak magukra.

„Nagyon elfoglaltak vagyunk mostanában. Jó, persze van olyan, hogy leülünk és filmezünk egyet, de nagyon kevés. Megpróbálunk minél többet erre szentelni, mert nagyon hiányzik ez már nekünk. Szerintem hamarosan eljön az az idő is, amikor ezt megélhetjük” – mondta Béci.

Az elején úgy tűnt, Adri igazi háziasszony típus, ám ez pár nap múlva meg is dőlt. Ma már inkább Bécire hárul a mosás, főzés és takarítás.

„Az első pár napban meg is erőltette magát, olyan volt, mint egy tündéri háziasszony. Mostanában én vagyok a házi fiú. Ma is én takarítottam és porszívóztam” – dicsekedett Béci.

Adri viszont nem hagyta magát, kiderült, hogy szerelme sem mindig olyan rendszerető. „Ez csak akkor van, ha én dolgozom. Egyébként Béci széthagyja a szennyesét és a cuccait. Ő rosszabb, mint én.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek