Starity

VV Gigi kiáll az igazáért

2011. december 01. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal lány egy rendhagyó aerial yoga óra után mesélt új lakásáról, a közeledő ünnepekről és arról, hogy milyen jogi lépésre szánta el magát.

hirdetés
VV Gigi kiáll az igazáért

„Úgy néz ki, hogy beköltözöm a kis lakásomba már ezen a héten. Igaz, hogy csak albérlet, de később szeretnék majd egy sajátot is. Így is sokba került ezt-azt belevenni, de nagyon otthonos kis lakás lett” – mondta. És ha már saját lakás, akkor jogosan merül fel a kérdés: kivel tölti az ünnepeket?

„Nagyon furcsa, hogy most otthon egyedül leszek, ilyen karácsony még nem volt. Utálok egyedül lenni, biztos, hogy a párom egy napot ott fog tölteni velem, de neki is megvan a saját családja. Már a barátnőmmel kitaláltuk, hogy mi együtt karácsonyozunk most, úgyhogy átköltözik hozzám majd két-három napra és együtt bandázunk.”

A nagy karácsonyi mizéria már őt is elkapta, de a készülődés közepette van egy dolog, ami beárnyékolja a boldogságát. „Egy picit még hanyagolnám ezt addig, amíg a hivatalos forma el nem indul. Annyi történt, hogy a személyiségi jogaimat sértették rágalmazással kapcsolatban. Viszont van egy határ, amit már többször átléptek és úgy gondolom, hogy ez ellen már fel kell lépnem. Nem hagyhatom, hogy elnyomjanak, ki fogok állni az igazamért” – jelentette ki Gigi.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy párja mindenben támogatja, mellette áll a nehéz időkben is. „Mindenről, ami körülöttem történik, arról ő tud. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, tényleg mindent megosztok vele és ő is velem. Nincsenek titkaink, megbízunk egymásban. Tud mindenről és segít, támogat mindenben. Nagyon nagy szerencsém van, hogy a családomon kívül van valaki, aki mellettem áll a mindennapokban” – mesélte a Tabu TV kamerájának a táncoslábú lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek