Starity

A Vuk eredeti előadója kész beperelni Wolf Katit

2011. december 02. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wolf Kati Vuk-dallal kapcsolatos kijelentései miatt dühödött be Maros Gábor, a dal eredeti előadója. Szerinte Kati ki akarja sajátítani magának a dalt.

hirdetés
A Vuk eredeti előadója kész beperelni Wolf Katit

Maros Gábort a nyolcvanas évek elején kérte fel Dargay Attila filmrendező a Vuk főcímének eléneklésére. A színművész-tenor nem nézi jó szemmel, ahogy Wolf Kati lépten nyomon a sajátjaként emlegeti a dalt, illetve, ha meg is említi, hogy nem ő énekelte az eredetit, akkor is csak egy férfielőadót emleget.

„Beperelem Wolf Katit, aki nem hajlandó tudomást venni róla, hogy én vagyok az eredeti Vuk-dal, pedig csak el kellene olvasnia a film végén a stáblistát, ahol feketén-fehéren ott van, főcímdal: Maros Gábor. Nem egy férfi előadó, ahogy a tévében legutóbb Wolf Kati megemlítette, van neve, és már akkor is volt neki” – dühöngött a Blikknek Gábor.

A nemrég új klippel jelentkező díva kijelentései sem alaptalanok, hiszen a film után megjelent kislemezen már az ő hangján szólalt meg Vuk dala, köszönhetően a zeneszerzőnek, aki nem más volt, mint Wolf Péter, Kati édesapja.

A Vukon felnevelkedett generáció fülében valószínűleg mindkét verzió ismerősen cseng, de nagyon kevesen tudták volna megmondani, hogy melyiket ki énekli, hiszen az X-Faktor után terjedt csak el futótűzként, hogy a bájos kislány Wolf Katit takarja.


Vuk dala – Wolf Kati előadásában


Vuk főcím – Maros Gáborral

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek