Starity

VV5: Annamari nővére szerint Vera gyáva volt

2011. december 02. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiakadt Annamari nővére a szerdai kihívás után. Szerinte az érzékeny lelkű játékos csak a büntetést akarta elkerülni, ezért rakta húgára a kendőt.

hirdetés
VV5: Annamari nővére szerint Vera gyáva volt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szerdai kihíváson Verának kellett megneveznie párbajellenfelét. Az érzékenylelkű-pornós villalakó hosszú monológja alatt végig Veronikához beszélt, többször is kimondta a nevét, a végén pedig Annamarihoz fordult és rárakta a kendőt.

A szabályok szerint a nevet, csak a legvégén lehet kimondani, ezért Ágnes, a fura lány nővére úgy gondolja, nem ez volt Vera eredeti döntése, csak a mondandója közben rájött, hogy büntetésre számíthat, ha Veronikára teszi a kendőt. Természetesen tisztában van vele, hogy Annamari és Vera kapcsolata sem rózsás, ezért ezzel a kimenetellel is számolt.

„Számítottunk arra, hogy Ancsit előbb-utóbb ki fogja hívni, hiszen egyszer már ígéretet tettek egymásnak arra, hogy párbajozni fognak. Az azonban nagyon gyáva húzás volt Vera részéről, hogy annak ellenére tette pont most rá a kendőt, hogy folyamatosan azt hangoztatta, Veronikát viszi ki. Időközben ugyanis megijedt a büntetéstől! Ez nem más, mint taktikázás” – osztotta meg a Blikkel a véleményét Annamari nővére, Ágnes, aki biztos benne, hogy Vera óriásit fog tévedni, mert Annamária sokkal erősebb, mint azt gondolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek