Starity

Wiz Khalifa készíti új lemezét

2011. december 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a Taylor Gangnek, azaz Wiz Khalifa rajongótáborának: 2012-ben érkezik a híresség negyedik stúdióalbuma.

hirdetés
Wiz Khalifa készíti új lemezét

Bár Wiz Khalifa előző nagy sikerű korongja még mindig a Billboard listáján tanyázik, az ifjú rapper bejelentette egy új album érkezését.

A pitsburghi sztár legutóbb 2011 márciusában adott ki stúdióalbumot Rolling Papers címmel, mely világszerte meghozta neki az elismerést. A hanganyagon többek között olyan felvételek találhatóak, mint a hatszoros platinalemez Black and Yellow, vagy a Roll Up a maga 55 milliós nézettségével a legnagyobb videómegosztón. Legutóbbi kislemeze, a No Sleep még mindig ostromolja a slágerlistákat.

Wiz nemrégiben egy friss album érkezését is bejelentette, melynek munkálataiba már bele is fogott. A 24 éves rapper már azt is elárulta rajongóinak, hogy negyedik lemeze O.N.I.F.C. címmel kerül majd a boltok polcaira. Azt viszont egyelőre titokban tartja, hogy ez minek is a rövidítése.

Az O.N.I.F.C. érkezését Wiz 2012-re ígérte, viszont amíg várnunk kell, közzétett egy lehetséges albumborítót új projektjéhez. Ha minden jól megy, nem kell csalódnunk az új korongban, hiszen a napokban Wizt hivatalosan is elismerték, méghozzá két Grammy-jelöléssel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek