Starity

Kováts Vera modellnek állt

2011. december 03. 11:11   |   Szerző: Kicsilány16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője, Kováts Vera az éneklés mellett a modellkedésben is kipróbálta magát. Nánási Pál kamerája előtt pózolt.

hirdetés
Kováts Vera modellnek állt
Fotó: Nánási Pál

Nagy Feró mindig mosolygós mentoráltja, Kováts Vera most Nánási Pál kamerája előtt mutatta meg magát. Ördög Nóra fotós férje képein egy olyan oldalát ismerhetjük, amit eddig nem láthattunk.

„Verát régóta figyeltem a színpadon, és szerettem volna készíteni róla egy olyan sorozatot, amelyben egy kicsit megmutathatja a csajosabb, dögösebb oldalát is. Azon azonban nagyon megdöbbentem, hogy ennyire profi, szinte ugyanúgy mozgott ösztönösen, mint bármelyik modell. Ha egy kicsit magasabb lenne, akkor modellként is tökéletesen megállná a helyét, hiszen hiába egy habókos kislány, mégis úgy koncentrált a közös munkára, mint a legnagyobbak” – áradozott Nánási a Blikknek.

Vera elárulta, hogy nagyon megtetszett neki a modellkedés, annak ellenére, hogy még sosem gondolkozott ezen a vonalon, és örül, hogy végre másképp is megmutathatta magát. Viszont egyelőre csak egy dologra, az X-Faktorra koncentrál, hiszen este hely kell állnia az ország és a mentorok előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek